Zoals ieder jaar, kwam Sinterklaas op zaterdag 14 november aan in de haven van Strand Nulde. Terwijl de kinderen aan de kade vol verwachting naar de binnenvarende pakjesboot van Sinterklaas keken, speelden the Peppernuts vrolijke sinterklaasliedjes. De pakjesboot deinde langzaam mee met de swingende klanken die de muziekpieten van the Peppernuts ten gehore brachten.

 

 

Nu zouden het the Peppernuts niet zijn als de muziekpieten niet een heel klein beetje verstrooid waren. De wind loeide langs de kade terwijl de pieten de overstap van de pakjesboot naar de kade van Strand Nulde wilden maken. Terwijl de pieten deze gewaagde sprong maakten, letten zij niet goed op de muziek. En ja hoor, twee muziekpieten verloren hun muziek tussen wal en schip. Gelukkig stonden er lieve kinderen en papa’s en mama’s aan de kade en hielpen zij de muziekpieten weer aan hun muziek. Daardoor konden de pieten van the Peppernuts weer een vrolijk deuntje spelen.

In de middag zijn de pieten met de sinterklaasoptocht door het dorp gelopen. Naast de bekende sinterklaasliedjes, speelden the Peppernuts ook een aantal swingende nummers van K3, Jan Smit of Guus Meeuwis. Een en al gezelligheid met al die dansende en zingende pieten/

Intocht in Putten